Terberg Leasing

Persoonlijke service
Vanaf het moment dat u een offerteaanvraag voor een leaseauto bij ons indient, heeft u bij Terberg Leasing te maken met één contactpersoon. Bovendien bent u verzekerd van een zeer complete dienstverlening, met onder meer:


  • Brandstofadministratie

  • Een vervangend vervoerregeling

  • 24-uursservice in binnen- en buitenland

  • Pechhulp en schadeafhandeling

  • Verzekeringen


Bij pech is één telefoontje voldoende om ons goed geoliede serviceapparaat in werking te stellen. U bent zo weer op weg met uw lease auto van Terberg Leasing.

Wie is Terberg Leasing Online?
Terberg Leasing Online is het online kanaal van Terberg Leasing. Door de online focus is zowel beslissen als autorijden nog sneller en gemakkelijker. Populaire modellen veelal vanuit voorraad leasen – en dat tegen de meest scherpe tarieven en de beste service op maat. O.a. operationele lease.

Als de ondernemende leasemaatschappij van Nederland weten wij wat u beweegt. Wij voorzien in een eerlijk advies, gericht op uw specifieke situatie en behoeften. Zodat uw focus op de onderneming kan blijven. Met ruim 120 enthousiaste medewerkers dragen wij dagelijks bij aan de ontwikkelingen op het gebied van mobiliteitsoplossingen.

Terberg Leasing is onderdeel van Terberg Group, een familiebedrijf dat al ruim 145 jaar actief is in de automotive: een familie van ondernemers die weet wat ondernemers beweegt.


Beoordelingen en Reviews

logo voor Expoints
logo voor Tevreden.nl