ARVAL occasions

39 Advertenties online

Meer over ARVAL occasions

Op deze pagina zie je een overzicht van alle lease aanbiedingen van ARVAL occasions. ARVAL occasions is een aanbieder van Merken Opel, Hyundai, Kia en verder. Momenteel vind je op LeaseVergelijker.nl 39 aanbiedingen van de aanbieder vanaf € 224 per maand.

Omschrijving

Arval is een internationale autoleasemaatschappij met vestigingen in 28 landen en activiteiten in 50 landen wereldwijd via een netwerk van partners. Arval beheert met ruim 6.400 medewerkers een totaal wagenpark van ruim 1.028.000 auto’s. Arval is onderdeel van BNP Paribas Retail Banking “Equipment Solutions”.

In Nederland bekleedt Arval de vierde positie met 35.000 auto’s. Met 250 medewerkers geeft Arval dagelijks uitvoering aan efficiënt wagenparkbeheer. Of het nu gaat om het leasen van enkele auto’s, het volledig uitbesteden van een wagenpark met meer dan 500 leaseauto’s, of om private lease, Arval zorgt altijd voor een gestroomlijnd proces met korte communicatielijnen. Arval streeft blijvend naar een verbetering van haar dienstverlening. Dit maakt de samenwerking met haar klanten efficiënt, accuraat en transparant

Al onze medewerkers werken zo efficiënt, accuraat en transparant mogelijk met hun klanten samen. We zijn dan ook erg trots dat Arval in 2018 voor de 13e keer op rij werd uitgeroepen tot de beste leasemaatschappij van Nederland!

Onze locatie