LeaseVergelijker.nl Gezinsauto lease aanbiedingen

Gezinsauto lease aanbiedingen

Ben je op zoek naar een geschikte gezinsauto? Op LeaseVergelijker vind je talrijke voordelige lease-aanbiedingen voor ruime stationwagons, SUV's en bedrijfswagens van alle bekende merken.

Bekijk alle aanbiedingen
Toegekend door Kiyoh
gezinsauto Lease
Bekijk alle aanbiedingen
  • Beliebte Populaire aanbiedingen
  • Op leaseprijs
  • Populaire merken
  • Meer informatie

Onze gezinsauto's lease highlights

Bekijk onze huidige gezinsauto’s lease highlights.

Selecteer je maximum leaseprijs

Selecteer je gewenste leaseprijs en bekijk de aanbiedingen die bij je budget passen.

Familieauto aanbiedingen van populaire merken

Welk merk je ook zoekt, op LeaseVergelijker.nl vind je voor alle merken en modellen de leaseauto die bij je past.

De beste lease aanbiedingen per e-mail

Meld je nu aan voor de gratis LeaseVergelijker.nl nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de beste aanbiedingen.

Nieuwsbrief

Een gezinsauto leasen – praktische leaseauto’s voor het dagelijks leven met het gezin.

Gezinnen met kinderen hebben vooral één ding nodig in hun auto: veel ruimte. Ruimte voor de kinderen, ruimte voor de kinderwagen, ruimte voor de grote boodschappen – en voor veel bagage op vakantiereizen. Naast voldoende zitplaatsen voor alle gezinsleden en een bagageruimte met een groot laadvolume spelen ook andere factoren een belangrijke rol bij het vinden van de juiste gezinsauto.

Geschikt voor dagelijks gebruik en veel ruimte: wat een gezinsauto te bieden heeft

Snel de grote boodschappen in de kofferbak gooien en de kinderwagen erachteraan: het laadvolume is een van de belangrijkste aspecten voor een geschikte gezinsauto. Uitneembare autostoelen zijn een ander belangrijk kenmerk om de laadruimte zo nodig te vergroten. Daarom zijn variabele 7-zitters bijzonder geschikt als gezinsauto. Zo kan het hele gezin of veel bagage zonder problemen worden vervoerd.

Op lange autoritten moeten de kleine passagiers voldoende beenruimte hebben en op de achterbank voldoende ruimte om al hun speelgoed op te bergen. Overigens is het vast- en losmaken van het kind in het kinderzitje met praktische schuifdeuren bijzonder eenvoudig. Zo is zelfs een smalle parkeerplaats op de parkeerplaats van de supermarkt geen probleem meer.

Veiligheid eerst – vooral in de gezinsauto

Ruimte is niet alles: de veiligheid van kinderen in de gezinsauto is het allerbelangrijkste. Let daarom bij het kiezen van een auto op veiligheidssystemen als ABS, ESP en airbags. De passagiersairbag moet deactiveerbaar zijn om het risico op letsel bij baby’s te verminderen. Kindersloten in de deuren en uitschakelbare raambedieningen op de achterbank zijn belangrijk om de kleintjes tijdens de autorit te beschermen. Isofix is ook essentieel voor een optimale bevestiging van de kinderzitjes.

SUV – krachtige motoren en veel ruimte

SUV’s (Sports Utility Vehicles) zijn er in alle soorten en maten. Van kleine SUV’s tot compacte SUV’s en luxe auto’s, er zijn allerlei modellen. Vooral compacte en middelgrote SUV’s worden steeds populairder bij gezinnen.

vw-t-roc-voor

De compacte VW T-Roc maakt indruk op gezinnen met zijn royale ruimte

Gezinnen waarderen de bodemvrijheid van de SUV en het daaruit voortvloeiende ideale zicht in het verkeer. De verhoogde instap vergemakkelijkt het in- en uitstappen en het in- en uitladen van de gezinsauto. Ook de grote variabiliteit van het interieur met verschuifbare achterbank en optionele zeven zitplaatsen is een overtuigend argument voor een SUV als gezinsauto. Wie graag met het gezin op vakantie gaat, profiteert naast de royale ruimte ook van het hoge trekvermogen. Dat maakt een SUV ideaal als trekauto voor kampeervakanties.

Bestelwagen – ruimtewonder voor het hele gezin

Bestelwagens voor het hele gezin zijn praktisch, ruim en bieden veel comfort. Bestelwagens scoren vooral goed met hun variabele binnenruimte. De autostoelen kunnen worden verplaatst, neergeklapt of verwijderd. Zodra de stoelen eruit zijn, onthult de familiebus zich met een enorme laadruimte.

opel-zafira-voor

Plaats voor het hele gezin: de Opel Zafira familiebus scoort met zijn variabiliteit.

Als alternatief kan hij snel worden omgebouwd tot camper. Bijzonder praktisch zijn ook de schuifdeuren. Zo kunnen kinderen gemakkelijk in- en uitstappen, zelfs op krappe parkeerplaatsen. Zeven tot negen personen vinden voldoende ruimte in dit ruimtebesparende wonder.

Stationwagen – een strakke auto met een grote kofferbak

Als je niet het hele gezin wilt vervoeren, is een stationwagen ook een goede keuze. Een gezin met één of twee kinderen vindt hier voldoende ruimte.

skoda-octavia-rs-kombi-voor

De Skoda Octavia is een klassieker onder de populaire familie stationwagens.

Optioneel bieden stationwagons ruimte naar boven: Een stationcar met hoog dak laat aan ruimte niets te wensen over. De royale bagageruimte met grote achterklep biedt voldoende opbergruimte voor kinderwagens, speelgoed en grote aankopen. Zelfs het vinden van een parkeerplaats in de stad is met een stationcar geen probleem. Een ander voordeel is het lagere brandstofverbruik in vergelijking met een bestelwagen of SUV.

Gezinsvriendelijke auto’s tegen gezinsvriendelijke prijzen – kindvriendelijk leasen bij LeaseVergelijker.nl

De nieuwe generatie staat voor de deur en je hebt nog de perfecte gezinsauto nodig? Of ben je gewoon op zoek naar een nieuwe auto? Dan ben je bij LeaseVergelijker.nl aan het juiste adres. Vergelijk duizenden lease-aanbiedingen van onze partner-leasemaatschappijen en filter op jouw persoonlijke voorkeuren. SUV, bestelwagen of stationwagen – bij ons vind je gegarandeerd de juiste auto voor jouw gezin. Als je een aanbod heb gekozen, kun je met een paar klikken via ons contactformulier een vrijblijvende aanvraag naar de aanbieder sturen. De leasemaatschappij neemt dan binnen 48 uur contact met je op. Samen bespreken jullie alle verdere details van het leasecontract. Op onze platform vind je ook jonge occasions met een lage kilometerstand tegen gunstige tarieven. Leasen kan zo eenvoudig zijn – ervaar het zelf en breng jezelf en jouw gezin veilig van A naar B! 

Vergelijk aanbiedingen van gezinsauto’s!

FAQ - Veelgestelde vragen

Welke voertuigen zijn geschikt als gezinsauto?

De volgende type auto's zijn bijzonder geschikt voor gezinnen SUV, MVP of Stationwagen.

Vergelijk nu gezinsauto's lease aanbiedingen op LeaseVergelijker!

Welke 7-zitters zijn geschikt als gezinsauto?

Waar moet ik op letten bij een gezinsauto?

Waar kan ik goedkoop een gezinsauto leasen?

Welke voordelen biedt een SUV als gezinsauto?

Welke voordelen biedt een bus als gezinswagen?

Welke voordelen biedt een stationwagen als gezinsauto?

Gezinsauto lease aanbiedingen
Vind nu je gezinsauto op LeaseVergelijker!
Zoek nu je leaseauto Bekijk alle gezinsauto's
De beste lease aanbiedingen per e-mail

Meld je nu aan voor de gratis LeaseVergelijker.nl nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de beste aanbiedingen.

Nieuwsbrief