LeaseVergelijker.nl Cabrio lease aanbiedingen

Cabrio lease aanbiedingen

Vergelijk in enkele minuten goedkope cabrio-aanbiedingen van verschillende leasemaatschappijen in het hele land en vind eenvoudig je droomauto tegen scherpe tarieven.

Bekijk alle aanbiedingen
Toegekend door Kiyoh
cabrio lease
  • Populaire aanbiedingen
  • Op leaseprijs
  • Populaire merken
  • Meer informatie

Bekijk onze huidige cabrio lease highlights.

De beste lease aanbiedingen per e-mail

Meld je nu aan voor de gratis LeaseVergelijker.nl nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de beste aanbiedingen.

Nieuwsbrief

Cabriolet leasen: puur rijplezier onder een blauwe hemel

Voor iedereen die in zijn automobiele leven ook op zoek is naar een plekje in de zon, is een cabriolet bijna onmisbaar. En niet alleen sinds de uitvinding van de auto. Ook toen voertuigen nog door paarden en niet door een motor werden aangedreven, waren open koetsen wijdverbreid. In de koetsenbouw worden open eenpaards koetsen ook nu nog cabriolets genoemd. Het is dus logisch dat deze naam ook wordt gebruikt voor overeenkomstige modellen in de automobielindustrie. Strikt genomen was zelfs de eerste auto, de Benz Motorwagen, een cabriolet.

Overigens is de MINI Cabrio de meest geregistreerde cabriolet in Nederland.

Sindsdien is er veel gebeurd. Cabrio’s zijn tegenwoordig in de meest uiteenlopende varianten op de markt. Wat ze echter allemaal gemeen hebben, is de softtop, die desgewenst geopend kan worden om het uitzicht op de ideaal blauwe hemel te onthullen. Er zijn sportieve roadsters met twee zitplaatsen, elegante cabriolets met plaats voor vier of vijf personen, en soms zelfs modellen met nog meer ruimte en vier deuren. Meestal redden cabriolets het echter met twee deuren. De softtop is van stof of van metaal.

Targa- en Landaulet-uitvoeringen spelen een bijzondere rol. Terwijl bij de Targa, die meestal twee zitplaatsen heeft, alleen het middendeel van het dak kan worden verwijderd, kunnen bij de Landaulet alleen de achterpassagiers in de open lucht zitten. Een andere cabriovariant is een Hatchback met een stoffen dak dat over de gehele lengte van het interieur kan worden geopend. De dakrails en de B- en C-stijlen blijven in deze versie echter op hun plaats.

Niet alleen voor een zonnige zondagrit

Lange tijd werden vooral tweezits roadsters beschouwd als louter leuke auto’s voor de zomer. Hun dagelijks nut was merkbaar beperkt. Dit is echter grondig veranderd. Verbeterde en gevoerde softtop stoffen hebben bijgedragen aan meer comfort, evenals geoptimaliseerde ontwerpen die zelfs een flinke regenbui kunnen weerstaan. Modellen met een metalen dak dat met een druk op de knop kunstig opklapt en zich in de bagageruimte verbergt, zijn bijzonder geschikt voor dagelijks en winters gebruik. Deze variant is zowel beschikbaar voor klassieke roadsters zoals de Mercedes-Benz SLC als voor elegante vijfzitters zoals de BMW 4 Serie.

 

  • Cabrio met het laagste brandstofverbruik: Audi A5 Cabrio (4,8 l diesel/100 km)
  • Cabrio met de hoogste snelheid: Mercedes-AMG S65 Brabus Rocket 900 (350 km/u)
  • Cabrio met de grootste bagageruimte: Audi A5 Cabrio (max. 750 liter)

Afhankelijk van het model en de individuele ruimtebehoefte zijn cabrio’s geschikt voor de meest uiteenlopende doelgroepen. Voor gezinnen met kinderen natuurlijk een coupé als extravagante tweede auto. Wie echter regelmatig alleen of met z’n tweeën reist, kan gerust zonder achterbank. Als de nadruk bij de aanschaf van een nieuwe cabriolet minder ligt op sportieve prestaties en meer op ontspannen cruisen en geschiktheid voor dagelijks gebruik, zijn vier- en vijfzitsmodellen aan te bevelen. Die bieden niet alleen meer ruimte voor de passagiers, maar ook een behoorlijke hoeveelheid bagageruimte, vooral met het dak naar beneden. Op de reis naar het zuiden – waar het dak dan weer open kan – hoeft u het dus nergens zonder te stellen. Wie niet per se de capaciteit van een stationwagen of bestelwagen nodig heeft, vindt in veel cabrio’s vergelijkbare omstandigheden als in een klassieke sedan.

Open-top voertuigen worden over het algemeen beschouwd als extravagant en hebben een overeenkomstig imago als statussymbool. Vooral de modellen uit de luxeklasse staan voor pure luxe. Maar er is ook een meer bescheiden optie. Wie de voorkeur geeft aan een voertuig uit de hatchback klasse, hoeft helemaal niet af te zien van buitenplezier. Dat bewijst onder meer de zeer populaire Fiat 500 Cabrio.

Vervul uw droom van een cabriolet met de voordelige lease-aanbiedingen van LeaseVergelijker.nl

Het maakt niet uit of u geïnteresseerd bent in een elegante luxe cabriolet of een vriendelijke hatchback met vouwdak. Met de gunstige cabrio lease aanbiedingen van onze partner leasemaatschappijen kunt u uw droom van een open twee- of vierzitter tegen eerlijke voorwaarden vervullen. Als u een cabriolet tegen een gunstige prijs wilt leasen, moet u dus eerst aan ons denken. Wat u ook zoekt, u vindt bij ons aantrekkelijke leaseauto’s van de meest uiteenlopende merken en modellen. En ook de looptijd en het kilometrage kunnen aan uw ideeën worden aangepast. Neem bij interesse gratis en vrijblijvend contact op met onze leasemaatschappijen en laat u uitgebreid adviseren over uw cabrio lease.

Heeft u geen ervaring met auto leasen en wilt u vooraf wat basisinformatie over dit onderwerp? Ook daarbij kunnen wij u helpen: neem een kijkje in onze uitgebreide gids. Hierin vindt u alles wat u moet weten over de aankoop van een lease-auto. En voor alle koopjesjagers onder u: Als u een cabriolet tegen een bijzonder gunstige prijs wilt leasen, dan is het de moeite waard om regelmatig een bezoek te brengen aan onze rubriek aanbiedingen. Hier vindt u de aantrekkelijkste actuele lease-aanbiedingen van onze deals voor alle merken en modellen – de moeite van het bekijken waard! U kunt zich ook aanmelden voor onze nieuwsbrief of smartphone-service, zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste lease-aanbiedingen. Maak gebruik van onze leasevergelijker en verzeker uw cabrio tegen toptarieven!

Naar de Cabrio lease aanbiedingen

FAQ - Veelgestelde vragen

Welke cabrio's kan ik leasen?

Welke apparatuur is beschikbaar voor cabrio lease?

Welke SUV cabrio's zijn beschikbaar?

Wat is beter voor een cabriolet: hardtop of stoffen dak?

Cabrio lease aanbiedingen
De beste lease aanbiedingen per e-mail

Meld je nu aan voor de gratis LeaseVergelijker.nl nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de beste aanbiedingen.

Nieuwsbrief